tisdag 20 december 2011

Aktivera sig!

var träningen avklarad, sprang en runda på 5 km men då det för mig trots litet uppehåll känns för kort så kompenserade jag med styrketräning när jag kom hem. Det absolut tråkigaste jag vet att träna är magen men betade trots det, efter många pust och stön av 200 stycken situps i olika former varvat med 100 armhävningar.Vad tycker ni är roligast respektive tråkigast att träna? Nu kör jag vidare med middag och dusch!

4 kommentarer:

  1. du ser dock ut att ha tränat magen välldans mycket..nice..:)..inte alls avis haha..vet inte vad jag tycker men något jag absolut sällan gör är att stretcha..inge roligt

    SvaraRadera
  2. Tråkigast...Tror jag säger armarna, vet inte riktigt varför dock. Roligast är nog kondition, det känns verkligen som om du tränar om du svettas ordentligt :)

    SvaraRadera
  3. Tack Suss, det kommer nog mest från löpningen isf, men behöver tighta till det översta lagret, det som så fint kommer från allt godis och sena partynätter haha.
    Malin jag tycker armarna är bland det bästa,haha kul att man föredrar så olika.

    SvaraRadera
  4. Najs;) jag är en allätare men om ja måste välja..hmm..mage, armar när det gäller styrketräning...sen att köra kondition ger bästa adrenalinkickarna! Hihi

    SvaraRadera