måndag 2 januari 2012

Året som gick 2011

JANUARI

Julig utgång med vänner i Göteborg i början utav året
Göteborg var kallt och vintervitt



Januari var kallt, isigt och snöigt och det började under dramatiska former som på något sätt skulle sätta ribban för det 2011 väntade runt hörnet.

FEBRUARI
På besök i Malmö

Melodifestivalens partaj
Februari började med ett nytt besök i Malmö. Inte hade jag en aning om vad den staden skulle ha för betydelse för mig bara några månader längre fram i tiden. Annars var det en del festligheter denna månad. Jobbet var på Melodifestivalen i Scandinavium och sedan avslutades den med vilt partaj hemma hos Cissi.

MARS
Utflykt till skärgården efter jobb

Årets första målning gavs bort i födelsedagspresent till Kusin

Solen började titta fram igen innan jobbet kallade
Minns inte att mycket skedde denna månad. Jag var kluven med vad jag ville med livet och det blev väl mer och mer tydligt så här i efterhand att jag inte var särskilt lycklig tyvärr.

APRIL

Shoppade miljövänligt klänningen som skulle vara huvudpersonen på sommarens bästa dag.

Högsommarvärme ute bland klipporna i Göteborg

Påskfirande i hetta bland vänner i Mölndal
April kom med härlig efterlängtad värme och fick en att bränna näsan, äta utomhus och njuta utav fina stunder med vännerna.

MAJ
Familjestund på Konfirmation i Annelund

Färgglatt i värmen
Maj månad och sommaren gör sig påmind. Jag levde i en emotionell berg och dalbana och mot slutet av månaden var jag otroligt frustrerad och less på den ilskan jag bar på och förstod att det var dags att göra något åt det. Åkte hem till Borås en hel del för jag trivdes inte i Göteborg just då.

JUNI
Grillning på lunchen med jobbet

Midsommarfirande!

Åkte till Polen och besökte Gdansk och Sopot

Inledde Juni med att besöka Charlotte i Lund, en mycket nyttig helg där viktiga beslut togs. Åkte till Polen för att göra ett sista försök till att reparera relationen jag var i men det var lönlöst även om det var en fin liten resa.

JULI - Vilken månad!
Semesterfirande med bästa tjejerna i Grebebstad

Torsdagkväll i Borås med tjejligan

Total Lycka!

Började löpträna

Charlotte och Rickard gifte sig och jag var i Skåne igen

Emma fyllde 24 en fantastisk kväll i Göteborg

Semesterns sista utgång som slog alla rekord!

Hamnade på middag med den här herren och insåg att det var vändpunkten jag behövde.

Just anlänt till Båstad. Fullkomligt ovetande om vad den här dagen skulle bjuda på och vem jag skulle träffa.
Juli, gisses vet knappt vart jag ska börja. Allt vände egentligen den 8 Juli när jag kom till Båstad efter ett galet semesterfirande med jobbet i Skåne. Träffade Stefan under helt knasiga omständigheter men det mötet går till historien som det mest ofattbara jag varit med om. Hur man kan klicka så med någon och hur kroppen reagerar på kemi är otroligt häftigt. Jag gjorde fula saker men jag ångrade mig aldrig, kom tillbaka till Göteborg, bekände, blev singel och mötte ett sjukt glatt jag varje gång jag vaknade. Jag var uppriktigt lycklig för första gången på länge!

AUGUSTI
Kräftskiva i Halmstad

Axwell - Where's the Party by Carlsberg i Göteborg
AfterWork med Alex och Micke en somrig och fin Tisdag med kvällssol på balkongen i Göteborg.

Åkte till Borås och skålade med bästa vänner!
Hade Jenny på besök och vi tog på oss klackarna och gjorde Port Du Soleils sista dag för säsongen tillsammans!

Rockade loss med Sandra och andra härliga människor under Way out West i Göteborg
Augusti var fest rakt igenom. Jag pussades i smyg på Way Out West, festade med plattan i mattan under Axwels spelning i Göteborg, hade kräftskiva i Halmstad med bästa tjejerna och shottade nätterna igenom på närmaste krog. Jag pressade kroppen i löpspåret och grät av tillbakahållna känslor när lyckan tog en kort minipaus.

 SEPTEMBER
Maskerad kräftskiva i Helsingborg och stora besked levererades

Vin och BIO med Cissi och Sandra i Göteborg

Åkte tillbaka till Polen med jobbet och festade i dagarna två som om det inte fanns en morgondag

Hälsade på hos Charlotte och Rickard och bestämde hemliga möten
Reality Check - Ingen bostad kvar och flyttlasset gick till Borås
September stod för hemliga datenights och jobbiga ultimatum jag själv tvivlade på. Stora och viktiga beslut togs och kärleken fick plötsligt lov att vara när alla parter nu var lediga. Jobbet åkte på årsfest till Polen och jag hade två fantastiska dagar med fina vänner och kollegor! Drack vin och umgicks med Cissi och Sandra i Göteborg och hittade på busigheter så snart tillfälle gavs.

OKTOBER
Britney i Stockholm

Festligheter i Göteborg

Halmstads besök
Oktober var en jobbig månad och jag visste inte längre riktigt vad jag ville. Såg till att vara sysselsatt och åkte till Stockholm och såg Britney Spears med bästa vännerna och hade två fantastiskt partydagar. Skulle haft stor tjejfest i Göteborg men utan lägenhet blir det svårt så roligheterna flyttades hem till Sandra istället och vi hade en härlig kväll tillsammans. I slutet av månaden var jag helt på det klara med vad jag kände och vad jag ville och den 28 Oktober mötte jag äntligen upp kärleken efter flera veckors uppehåll och vi blev inofficiellt tillsammans. En magisk helg som satte ribban för framtiden.

NOVEMBER
När November gjorde intåg tog jag beslutet om att flytta till Malmö. Jag fick tag på en fantastiskt lägenhet och spenderade en underbar vecka i Lund, åkte hem och packa flyttlasset och lämnade Borås bakom mig för nya möjligheter i en ny stad vid månadsskiftet. Annars var det en grå månad privat. Jag blev deprimerad utav att mina dagar flög förbi medan jag satt på en buss mellan Borås och Göteborg och mitt liv gick ut på att ta mig till och från jobbet, det fanns knappt tid för något annat och det tog på krafterna.

DECEMBER
Kärleks-vardag
Känner att jag har kommit till ro i en ny stad men lyckan varar inte länge innan jag får beskedet om att jag tvingas bli varslad från min tjänst. Paniken var ett faktum men möttes utav ett enormt stöd från familj och vänner att jag kände mig oövervinnlig. December har varit partyglad och jag har fått äran att träffa en massa nya underbara människor. jag börjar varje dag med att nypa mig i armen över att ha världens finaste bredvid mig som får mig att känna mer än jag trodde var möjligt. Jag tror på att 2012 kommer vara mer harmonisk än dess föregångare. Jag tror på resor, möten och nya möjligheter.

4 kommentarer:

  1. Vilket känslofyllt år med ett Happy ending;)

    SvaraRadera
  2. Ja jag håller med Emma och Johanna. What a year! upp och ner och hit och dit. Är så glad för din skull gumman!

    SvaraRadera
  3. å va fint och härligt upplägg..:)puss

    SvaraRadera